Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gastroproduction.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gastroproduction.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Om Gastro Production - Gastro Production

Om Gastro Production

Gastro Production er et community af projektledere, marketing professionelle, madhåndværkere & event skabere. Vi skaber en sammenhængende fortælling om jeres brand på tværs af virtuelle og fysiske platforme i tæt samarbejde med

jer. Vi bidrager til jeres visuelle profil gennem professionelle budskaber fysik via Marketing, Konsulent og Events. Vi aktiverer dit brand gennem levende events med fokus på unikke smagsoplevelser i kreative omgivelser.

Mød vores partnere

Herunder kan du læse mere om os, og se hvem vores samarbejdspartenere er.
gastro-production-black-dots
David Zacharias Nielsen

Partner

“Jeg drømmer om mad, og jeg er altid sulten efter at skabe nye oplevelser inden for gastronomiens felt. I mit arbejde med Gastro Production er jeg optaget af at fremme lokale kvalitetsprodukter og råvarer gennem madlavning, udvikling af koncepter og formidling. Jeg tager i mit arbejde udgangspunkt i de bagvedliggende visuelle og sanselige indtryk, som mad på mange måder kan være med til at etablere i menneskers bevidsthed, og som derigennem kan føre til nogle af de største oplevelser. Min tilknytning til branchen har blandt andet rødder i min baggrund som kok, hvor jeg siden jeg var 15 år gammel har samlet en række erfaringer fra mit arbejde i køkkener verden over, samt min cand.mag i oplevelsesøkonomi”.

T: (+45) 31 10 99 44

E: dzn@gastroproduction.dk

David Zacharias Nielsen

Partner

“Jeg drømmer om mad, og jeg er altid sulten efter at skabe nye oplevelser inden for gastronomiens felt. I mit arbejde med Gastro Production er jeg optaget af at fremme lokale kvalitetsprodukter og råvarer gennem madlavning, udvikling af koncepter og formidling. Jeg tager i mit arbejde udgangspunkt i de bagvedliggende visuelle og sanselige indtryk, som mad på mange måder kan være med til at etablere i menneskers bevidsthed, og som derigennem kan føre til nogle af de største oplevelser. Min tilknytning til branchen har blandt andet rødder i min baggrund som kok, hvor jeg siden jeg var 15 år gammel har samlet en række erfaringer fra mit arbejde i køkkener verden over, samt min cand.mag i oplevelsesøkonomi”.

T: (+45) 31 10 99 44

E: dzn@gastroproduction.dk

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde

Vi glæder os til at høre fra dig

gastro-production-black-dots

besøg os

Viby J

Dansgade 2A 1st. 8260 Viby J

Kontakt David

+45 31 10 99 44

dzn@gastroproduction.dk

©2018 All Rights Reserved. CVR-nr 35 10 72 74 – A FOOD WALK COMPANY ® Web by gografic

Kontakt os

Send os en besked hvis du er interesseret i et tilbud på et arrangement, en opgave, samarbejde eller for generelle spørgsmål